Aloitimme Kristan kanssa uudessa ryhmässä kun maanantain ryhmämme viime syksynä lopetti. Kävi tuuri ja pääsimme perjantaille, joka on mitä mainioin koirankoulutusilta!

Mukana oli Susie ja Brenda. Etsintäalue muodostui metsiköstä ja varikkoalueesta, molemmilla koirilla kaksi maalimiestä. Brendan treeni meni aivan vanhaan malliin, vauhti päällä alusta loppuun ja ukot nostettiin varmalla ilmaisulla (toinen metsikössä, toinen melko helpossa avopiilossa parakkien välissä). Susie etsi alkuun puolivillaisesti, juuri loppunut juoksu pisti kiinnostumaan muiden koirien hajuista ja halusi myös merkkailla mitä en voi sietää kun treenataan Huuto. Ukot kuitenkin nousivat, ilmaisu olisi etenkin ensimmäisellä piilolla (korkea reunallinen lava jonne koira ei pääse) saanut olla parempi (katkonaista haukkua, ei ilmeisesti täysin paikallistanut hajua). Metsästä ukko ilmaistiin ihan normaalisti. Susielle tehtiin vielä lopuksi helppo peräänmeno + ilmaisu ihan vain motivaatioharkkana. Koira

Sää -2 astetta, keskivoimakas tuuli (alue sen mallinen, että jos sen kiersi tietä pitkin joutui etsimään sekä myötä- että vastatuuleen). Kuu valaisi (treenit alkoivat klo 18.00) oikein hyvin, eipä juuri taskulamppua tarvinnut.